Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Atletiekclub Marvel eert Bertha (87) als supervrijwilliger
 

 

Atletiekclub Marvel eert Bertha (87) als supervrijwilliger

BOXTEL - Zij wordt 88 dit jaar, maar schenkt nog elke dinsdag- en donderdagochtend koffie in de kantine van Marvel. De Boxtelse atletiekclub is apetrots op Bertha van Dijk en heeft haar benoemd tot 'vrijwilliger van het jaar'.   

Bertha van Dijk werd zaterdag in het zonnetje gezet tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van Marvel. Ze ontving uit handen van voorzitter Martin van der Broek de 'Jan Peijnenburg bokaal', de wisselbeker voor de vrijwilliger van het jaar.

Van der Broek memoreerde dat Bertha van Dijk in de jaren negentig lid werd van Marvel. Destijds kwam ze er hardlopen samen met haar dochter Petri. De voorzitter: ,,Toen de benen niet meer zo wilden, is zij een tijd weg geweest. Vanuit de ochtendgroep rees de vraag of iemand de koffie en thee wilde gaan verzorgen. Meteen werd aan Bertha gedacht en ja, zij was bereid dit op zich te nemen. En nu staat Bertha van Dijk al zeker twintig jaar klaar voor de vereniging en heeft ze in de kantine op de dinsdag en donderdagochtend een vriendelijk woord naar de atleten."

Atletiekvereniging Marvel begint 2020 als een gezonde vereniging, benadrukte de voorzitter. Eén van de activiteiten is weer de beginnerscursus Start To Run. Deze cursus begint in februari en is specifiek bedoeld voor mensen die op verantwoorde wijze én in groepsverband willen beginnen met hardlopen ofwel trimmen. Meer info over Start To Run staat op de website avmarvel.nl .

Meer atletiek nieuws >>>>


06-01-2020
 
 
Atletiekclub Marvel eert Bertha (87) als supervrijwilliger
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)