Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

44e FAC Paasloop 2020
 

 

13 April, 2e Paasdag FAC Paasloop met aparte afstanden voor de jeugd.

Een mooie lenteloop langs de Dommel, door het buitengebied van Boxtel.
De FAC Paasloop is een mooie mogelijkheid om de lente in te luiden met een gezellige hardloop wedstrijd.

Het parcours gaat, na de start op de atletiekbaan, door de groene dorpsrand van Boxtel en het buitengebied. Deelnemers aan de langste afstand pakken de fraaie Dommel-oversteek via de ‘hooibrug’ mee. Voor alle afstanden is een ronde uitgezet. Dus een ronde van 10,5 km, 5,7 km en 1,2 km. De Paasloop is een mooie uitdaging voor de wedstrijdloper en een gezellige evenement voor de recreatieve loper. Die kan ook voor de afstand van 5,7 km kiezen.

Voor de jeugd zijn er dit jaar twee afstanden met een apart klassement. De kidsrun van 1200 meter start om 10.30. Voor de jeugd van 13 tot en met 15 jaar is er de ronde van 5,7 km. Deze start samen met de wedstrijd over 10,5 km om 11.00.

Bij voorinschrijving voor 7 april krijg je korting en ontvang je op de dag van de wedstrijd een startnummer met je naam. Inschrijven kan ook nog op de dag van de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd staat er een gratis drankje klaar voor alle deelnemers. Meer informatie en aanmelden kan via www.avmarvel.nl of direct inschrijven via www.inschrijven.nl Paasloop Boxtel.

Meer atletiek nieuws >>>>


06-03-2020
 
 
13 April, 2e Paasdag FAC Paasloop met aparte afstanden voor de jeugd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)