Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Start To Run blijft in trek
 

 

Start To Run blijft in trek: 17 deelnemers aan nieuwe reeks 

BOXTEL - Zeventien sportievelingen zijn bij atletiekvereniging Marvel in Boxtel  gestart aan een nieuwe reeks Start To Run, het programma voor (weer) beginnende trimmers en hardlopers. Na een welkomstwoord van voorzitter Martin van der Broek liepen de starters zaterdagochtend 24 augustus de eerste rondjes op de atletiekbaan. Dit gebeurde onder een stralend zonnetje.

De Start To Runners gaan tien weken lang aan de slag op zaterdagochtend. Als ze willen kunnen ze de doordeweekse 'huiswerktraining' ook gezamenlijk doen bij Marvel. Trainsters Greet van der Donk en Peggy van Son begeleiden de groep. Bijzonder is dit keer de deelname van vijf werknemers van Unilux. Dit Boxtelse bedrijf is een samenwerking met Marvel aangegaan. Zo is het bedrijf de nieuwe naamsponsor van de Unilux Sparrenbosloop op 27 oktober. Als alles goed gaat, zijn alle 'Start To Runners' dan zover dat ze prima kunnen meedoen aan dit sportieve herfstevenement.

Meer atletiek nieuws >>>>


26-08-2019
 
 
Start To Run blijft in trek
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)