Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Run To The Start
 

 

Run To The Start: in Boxtel trainen voor halve marathon in Eindhoven

Boxtel - Ook dit jaar biedt atletiekvereniging Marvel in Boxtel een speciaal trainingsprogramma voor wie in oktober in Eindhoven de halve marathon wil lopen. Aan deze voorbereiding kunnen ook niet-leden meedoen.

‘Run to the Start!’, zo noemt Marvel het trainingsprogramma. Met als ondertitel: ‘Samen trainen voor Marathon Eindhoven’. Deelnemers krijgen een persoonlijke intake, een op maat gesneden programma en begeleiding van de ervaren trainster Angela Mensink.

Bovendien lopen zij vanaf half juli drie maanden lang samen met andere deelnemers aan de halve marathon in Eindhoven: wél zo gezellig. Er zijn elke week drie trainingsmomenten: maandag- en donderdagavond, en zaterdagochtend. Op zaterdagen staan gezamenlijke duurlopen door het mooie buitengebied van Boxtel op het programma.

Marvel kondigt de trainingsreeks nu aan omdat de inschrijving voor de (hele en halve) Marathon Eindhoven op 13 oktober van start is gegaan. Op de website van het grote sportevenement staat het Boxtelse programma ook genoemd.

‘Run to the start!’ begint in juli maar wie serieuze belangstelling heeft kan al vanaf juni bij Marvel meetrainen. Alle informatie hierover is te vinden op de website van de club, www.avmarvel.nl . Aanmelden kan via een email aan trainenvooreindhoven@avmarvel.nl .

 
 


06-05-2019
 
 
Run To The Start: in Boxtel trainen voor halve marathon in Eindhoven
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)