Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel Sparrenbosloop 
 

 

Rennen door het herfstbos tijdens Sparrenbosloop 

BOXTEL - Hardlopers van alle leeftijden kunnen zondagochtend 27 oktober terecht in het Sparrenrijk te Boxtel. Daar is dan de Unilux Sparrenbosloop met afstanden voor groot en klein. Nieuw bij deze 52e editie is de samenwerking binnen het Meierij Cross Circuit.

De Sparrenbosloop draait om rennen door het herfstbos, over een afwisselend en uitdagend parcours.Vorig jaar waren veel van de 250 deelnemers erg enthousiast over het toen vernieuwde rondje door het Sparrenrijk. Die route van 3,6 kilometer is daarom ook dit keer te lopen. Recreanten doen naar keuze één of twee rondjes, de wedstrijdlopers pakken er drie en lopen dus 11 kilometer. 

Alle volwassen deelnemers starten tegelijk om 11 uur. Maar al om half 11 begint de Kidsrun, een speciale Sparrenbosloop-versie over 1500 meter voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij de jongsten mogen ouders als begeleider meehollen.

Nieuw dit jaar is het Meierij Cross Circuit. De Sparrenbosloop maakt hiervan deel uit en is de openingsloop. Later in het winterseizoen volgen de Engelermeercross in Den Bosch, de Lunettencross in Vught en de Dommelcross in Sint-Michielsgestel. 
Er zijn extra prijzen te winnen voor deelnemers aan tenminste drie van de vier lopen. De Boxtelse atletiekclub Marvel heeft dit Meierij Cross Circuit opgezet samen met zusterverenigingen in Den Bosch, Sint-Michielsgestel en Vught. Meer informatie en inschrijven: www.avmarvel.nl17-09-2019
 
 
AV Marvel Sparrenbosloop 
 
 
 
Bekijk de foto`s 2018 >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)