Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Profielloop – Hardlopen en wandelen in Gemonde
 

 

Profielloop – Hardlopen en wandelen in Gemonde op 22 september

Op 22 september 2019 vindt de vierde editie van de Profielloop in Gemonde, met als start- en finishlocatie VV Irene. Dit hardloop- en wandelevenement is 3 jaar geleden begonnen als een project van 2 scholieren, en is uitgegroeid tot jaarlijks sportevenement. Voor de hardlopers is er een Kidsrun (800 m), een route van 5.5 en een route 10 km. De afstanden voor de wandelaars zijn eveneens 5.5 en 10 km.

De parcoursen gaan door het prachtige buitengebied van Gemonde, en zijn zeer gevarieerd. Lopers gaan langs de Dommel, door de bossen en tussen de maisvelden door. De paden zijn grotendeels onverhard. Om 10.30 start de Kidsrun, gevolgd door de overige hardloop-onderdelen om 11.15. Om 11.30 zullen als laatste de wandelaars vertrekken. Alle deelnemers starten en finishen bij VV Irene in Gemonde, waar muziekvereniging Sint-Lambertus ook voor live muziek zal zorgen.

Inschrijven voor de Profielloop gaat vooraf via www.profielloop.nl. De inschrijfgelden bedragen €1,50 voor de Kidsrun,€4 voor het wandelen en €6,50 voor het hardlopen. Dit is inclusief fruit, koffie/thee/ranja en een medaille. Op de dag zelf kan voor €2 extra ook nog worden ingeschreven, op alle onderdelen. Voor de hardlooponderdelen zal er elektronische tijdwaarneming zijn. Door middel van chips in de startnummers wordt een klassement opgemaakt met bruto en netto tijden. Ook zijn er leuke prijzen te winnen in verschillende categorieën, maar plezier en gezelligheid staat bij de Profielloop voorop!

Op www.profielloop.nl kunt u terecht voor filmpjes, foto’s en meer informatie. Hopelijk zien we u aan de start op 22 september, bij VV Irene in Gemonde!

Meer atletiek nieuws >>>>


23-07-2019
 
 
Profielloop – Hardlopen en wandelen in Gemonde
 
 
 
Bekijk de foto`s 2018 >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)