Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Profielloop 2019
 

 

Warm weer tijdens de 4e editie Profielloop Gemonde

Op zondag 22 september vond de vierde editie van de Profielloop in Gemonde, met als start- en finishlocatie VV Irene. Dit hardloop- en wandelevenement is 3 jaar geleden begonnen als een project van 2 scholieren, en is uitgegroeid tot jaarlijks sportevenement.

Voor de hardlopers is er een Kids run (1 km),en voor de volwassenen een route van 5.5 en een route 10 km. De afstanden voor de wandelaars zijn eveneens 5.5 en 10 km.  De parcoursen gingen door het prachtige buitengebied van Gemonde, en zijn zeer gevarieerd.. Lopers gaan door de bossen en tussen de maisvelden door; zowel over verharde als onverharde paden.

Hanneke van der Meide uit Boxtel met start nummer 135 werd finishte als eerste bij 10 kilometer voor dames. Bij de 10 kilometer bij de heren kwam Leon van der Reijt als eerste over streep net als vorig jaar.

Uitslagen 2019

Meer atletiek nieuws >>>>


22-09-2019
 
 
Profielloop 209
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)