Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Leer hardlopen met Start To Run in Boxtel
 

 

Leer hardlopen met Start To Run in Boxtel

BOXTEL – Meteen na de zomervakantie in beweging komen, of juist blijven. Dat kan prima met Start To Run. De beproefde trainingsreeks voor de beginnende loper begint ook weer in Boxtel.

Atletiekvereniging Marvel doet al vele jaren mee aan Yakult Start To Run. Dit geeft de deelnemers in Boxtel (het programma is landelijk) enkele extra's. Ze krijgen begeleiding van zeer ervaren trainers. En ze kunnen, als ze dat wensen, na afloop van de kennismakingsreeks overstappen naar één van de trainingsgroepen van de club.

Lol krijgen in het hardlopen staat absoluut voorop voor Greet van der Donk en Peggy van Son. Zij verzorgen al jaren de Start To Run trainingen in Boxtel. Al vele tientallen mensen hebben ze zo geholpen om 'in beweging te komen'. Greet en Peggy bieden naast de landelijk voorgeschreven weekendtraining ('Zie je zaterdag') ook een training op woensdagavond aan: ,,We hebben gemerkt dat veel deelnemers het fijn vinden om ook doordeweeks een keer samen te lopen.''

De nieuwe reeks Yakult Start To Run in Boxtel begint op 24 augustus. Aanmelden kan nog. Meer informatie is te vinden op de websites yakultstarttorun.nl en avmarvel.nl .


Meer atletiek nieuws >>>>


12-08-2019
 
 
Leer hardlopen met Start To Run in Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)