Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Inschrijving 4de Dommelcross
 

 

Inschrijving 4de Dommelcross start op 1 november

“Deze hardloop cross moet definitief op de hardloop kalender!” Dat was een veel gehoorde kreet van de bijna 600 deelnemers vorig jaar. Dus heeft de organisatie opnieuw een heerlijke en volledig onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in Sint Michielsgestel, waar jong en oud aan kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

Programma
Naast een recreanten crossloop (6, 9 en 12 km) is er een uitdagend parcours voor junioren. Voor alle kinderen van de basisschool is er bovendien een speciale Kidsrun. Deelname aan de Kidsrun is gratis!
De jongste deelnemers starten om 9.45 uur, gevolgd door de junioren. De recreanten beginnen vanaf 10.30 uur met de langere afstanden.
Een volledig programma overzicht is te vinden op www.dommelcross.nl en op Facebook.
Inschrijven
Vanaf 1 november is voorinschrijving via de website mogelijk. Voor de recreanten wedstrijden geldt een maximum aantal deelnemers!

Meierij Cross Circuit
Dit jaar bundelen maar liefst 4 crosslopen hun krachten: AV Marvel, O.S.S.-Volo, Prins Hendrik en de Dommelcross organiseren het Meierij Cross Circuit. In oktober, december, januari en februari kun je vier keer de elementen trotseren tijdens deze crosscompetitie in respectievelijk Boxtel, Den Bosch, Vught en Sint-Michielsgestel.

Auteur Marty van de Veerdonk
website www.dommelcross.nl
Meer atletiek nieuws >>>>


09-10-2019
 
 
Inschrijving 4de Dommelcross start op 1 november
 
 
 
Bekijk de archief foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)