Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Unilux Sparrenbosloop
 

 

Gezellig loopevenement in prachtig herfstdecor: Unilux Sparrenbosloop

Zondag 27 oktober gaat voor jong en oud de Unilux Sparrenbosloop weer van start.
De loop door een prachtig herfstbos is er voor jong en oud. De kidsrun start om 10.30. De ouders en andere lopers kunnen om 11.00 van start voor hun ronde of rondjes op het parcours van 3,6 kilometer.

De langste afstand is 11 kilometer. De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar inschrijven kan nog op de dag van de wedstrijd tot 15 minuten voor de start. Bij de start wordt gezorgd voor gezellige muziek en een hapje en een drankje. Dus supporters kunnen zich ook prima vermaken, ook omdat de lopers van de langere afstanden meerdere keren langskomen. Ook de lopers van de Start to Run groep van Marvel doen mee als afsluiting van hun loopcursus.

Het parcours met slingerende bospaden in Landgoed Sparrenrijk is inmiddels bedekt met mooie herfstbladeren. De start is te bereiken via de ingang aan de Molenwijkseweg in Boxtel, tegenover de manage en scouting. Als je niet op de fiets komt kan je parkeren bij Recreatieplas De Langspier.

Meer atletiek nieuws >>>>


22-10-2019
 
 
Gezellig loopevenement in prachtig herfstdecor: Unilux Sparrenbosloop
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)