Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Clubkampioenschappen jeugd Atletiekvereniging Marvel 2019
 

 

Clubkampioenschappen jeugd Atletiekvereniging Marvel 2019

Weer of geen weer, jeugd AV Marvel gaat de strijd aan. Zondag 29 september liet de jeugd van Marvel zien wat ze kunnen. In een sportieve sfeer werd gestreden om de verbetering van persoonlijke records en natuurlijk het clubkampioenschap in de diverse leeftijdscategorieën.

De veelzijdigheid van de atletiek sport kwam goed tot uitdrukking door de vele onderdelen, zoals sprint, discuswerpen, speerwerpen, kogelstoten en hoogspringen. De jongste deelnemers oefenen de onderdelen soms met andere voorwerpen. Zo wordt bij het discuswerpen gestart met het slingeren van fietsbanden en voor speerwerpen komt eerst het gooien van een vortex. 
Alle pupillen ontvingen een diploma met hun prestaties op de verschillende onderdelen.
Bij de junioren zijn voor 2019 de clubkampioenen bij Marvel: Isa de Bruijn (junioren A), Annika van der Broek (junioren C), Jasper van den Oetelaar (junioren C), Jens Hogedoorn (junioren D) en Lucy Nijenhof (junioren D).

Jeugdtrainers gezocht
Marvel is trots op haar jeugdleden. Hun trainers zetten zich met veel enthousiasme en energie in om de trainingen goed in te vullen. Er zijn op dit moment een aantal vacatures bij de pupillen en junioren. Dus kan jij één of meerdere uurtjes in de week missen en wil jij zelfstandig of samen trainingen verzorgen voor onze pupillen of junioren? Of ken je iemand die dat zou willen doen? Dan komt Marvel graag in contact met jou. Neem contact op via cta@avmarvel.nl.
Als je een trainersopleiding wilt volgen, dan wordt die vergoed. Je krijgt ook een vrijwilligersvergoeding voor de trainingsuren.

Unilux Sparrenbosloop 27 oktober; volgende sportieve uitdaging
Voor jeugd en volwassenen staat de 52e Unilux Sparrenbosloop als volgende uitdaging op de agenda.
Op het mooie parcours door het bos van het Sparrenrijk in Boxtel kunnen verschillende afstanden worden gelopen. Meer informatie is te vinden op de website van AV Marvel. Inschrijven via inschrijven.nl.


Auteur Martin van der Broek
Meer atletiek nieuws >>>>


29-09-2019
 
 
Clubkampioenschappen jeugd Atletiekvereniging Marvel 2019
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)