Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel Paasloop 2019
 

 

AV Marvel Paasloop geeft elke deelnemer sneller een tijd

BOXTEL - Meedoen aan de FAC Paasloop in Boxtel is dit jaar nog leuker. Voor het eerst is er automatische tijdregistratie. Deelnemers aan de mooie voorjaarsloop op Tweede Paasdag kunnen daardoor sneller zien in welke tijd zij hun ronde hebben gelopen.

De automatische tijdregistratie is een tweede vernieuwing op rij. Vorig jaar kreeg de FAC Paasloop al nieuwe routes van 10,5 en 5,7 kilometer. Die gingen minder door woonwijken en meer door het mooie buitengebied van Boxtel. Deze vernieuwing bleek een schot in de roos, deelnemers waren zonder uitzondering enthousiast.

In overleg met de nieuwe naamsponsor FAC Hypotheken is nu gekozen voor de nieuwe tijdregistratie. ,,Dit was een grote wens van ons'', zegt voorzitter Martin van der Broek van de organiserende atletiekvereniging Marvel. ,,We denken dat we het zo nog leuker maken voor de deelnemers en zeker ook makkelijker voor onze vrijwilligers.''

Deelnemers krijgen op Tweede Paasdag een borstnummer waaraan een chip zit. Ze lopen bij start en finish over speciale matten die een signaal van de chip opvangen en zo de tijd noteren.

De 43e FAC Paasloop is op Tweede Paasdag 22 april. Zowel recreanten als pure wedstrijdatleten zijn welkom. De start is om 11 uur, terwijl er om half elf een korte kidsrun over 1.200 meter is voor sportievelingen van 8 tot en met 12 jaar. De online inschrijving is inmiddels gestart via de websites www.avmarvel.nl en www.inschrijven.nl.

Meer atletiek nieuws >>>>


20-03-2019
 
 
AV Marvel Paasloop geeft elke deelnemer sneller een tijd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)