Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel marathon Eindhoven
 

 

31 Lopers van AV Marvel van start bij marathon van Eindhoven

Eindelijk was het zover; 13 oktober. De dag dat 31 Marvel-lopers aan de start staan voor hun uitdaging. Voor 30 lopers is dit de halve marathon en voor één loper de hele marathon. Sinds juli is hier hard voor getraind in het “Run to the Start” programma.

Door dit maatwerk trainingsprogramma waren de lopers goed voorbereid en vol vertrouwen. Het uitgebalanceerde programma is voorbereid en begeleid door trainster en initiatiefneemster Angela Mensink. Met ondersteuning van assistent trainer Maarte van de Laak.De kern van het programma bestond uit twee interval trainingen per week en op de vroege zaterdagochtend een lange duurloop. Op de zaterdagochtend worden de duurlopen qua lengte uitgebouwd en worden er steeds andere routes gelopen door het mooie buitengebied van Boxtel. Deze routes werden gemaakt door Klaartje van der Burgt. Tijdens de trainingsmaanden werd er serieus gewerkt, met ontzettend veel plezier en gezelligheid onder elkaar. Ook, omdat er binnen het programma ruimte is om op je eigen niveau te trainen.

De dag van wedstrijd is het eigenlijk te warm voor een snelle tijd. Maar met de enthousiaste aanmoediging van het publiek en de opzwepende muziek heeft iedereen de finish bereikt en een prachtige prestatie neergezet. De lopers waren goed herkenbaar met hun opvallende “Marvel-Run-to-the-Start-shirt”, mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. Zo werd Marvel in  Eindhoven écht op de kaart gezet. Een mooie afsluiting van deze alweer 5e editie van het “Run-to-the-Start” programma.

Auteur Martin van der Broek
Meer atletiek nieuws >>>>


13-10-2019
 
 
31 Lopers van AV Marvel van start bij marathon van Eindhoven
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)