Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

42e Paasloop maandag 2 april
 

 

42e Paasloop maandag 2 april: nieuw parcours en nieuwe afstanden

Op 2 april, 2e paasdag, start de 42e Paasloop met een nieuwe opzet. Een parcours van 10,5 km, 5,7 of 3,2 km. Alle afstanden bestaan uit 1 ronde. De loop is bedoeld voor zowel de wedstrijdloper als de recreant.

Voor meer informatie en vooraf inschrijven ga naar www.avmarvel.nl/site/evenement.asp?id=199. Inschrijven kan ook via www.inschrijven.nl.

De 10,5 km start vanaf de accommodatie van AV Marvel aan Den Wielakker en gaat via het tunneltje onder de A-2 (Boxtel-oost) richting Gemonde, om via de Hooibrug (over de Dommel) en het viaduct bij Heult weer terug naar de baan te gaan. Dus, lekker door het buitengebied. De start van de Paasloop is om 11.00 uur.

Voor de kids van de basisschool, leeftijd 8 t/m 12 jaar, is er weer de bekende Kidsrun met een afstand van 1.200 meter. Ouders en begeleiders mogen meelopen. De Kidsrun start om 10.30 uur precies. De middelbare scholieren (13 t/m 15 jaar) kunnen zich inschrijven voor de 3,2 km.

Bron : Atletiekvereniging Marvel
Meer atletiek nieuws >>>>


29-01-2018
 
 
42e Paasloop maandag 2 april: nieuw parcours en nieuwe afstanden
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)