Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

3e editie Profielloop Gemonde
 

 

Mooi nazomer weer tijdens de 3e editie Profielloop Gemonde

Op zondag 16 september vond de derde editie van de Profielloop in Gemonde, met als start- en finishlocatie VV Irene. Dit hardloop- en wandelevenement is 2 jaar geleden begonnen als een project van 2 scholieren, en is uitgegroeid tot jaarlijks sportevenement.

Voor de hardlopers is er een Kid run (1 km), een route van 5.5 en een route 10 km. De afstanden voor de wandelaars zijn eveneens 5.5 en 10 km.  De parcoursen gingen door het prachtige buitengebied van Gemonde, en zijn zeer gevarieerd. Lopers gaan langs de Dommel, door de bossen en tussen de maisvelden door; zowel over verharde als onverharde paden. Janny Maas uit Boxtel met start nummer 222 werd finishte als eerste bij 10 kilometer voor dames. Bij de 10 kilometer bij de heren kwam Leon van der Reijt als eerste over streep.

Als je blind of slechtziend bent, is het niet altijd vanzelfsprekend dat je ook sport. Maar uiteraard zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om dit toch te doen net als enkele deelnemers aan de profielloop van Running Blind !

Uitslagen


Meer atletiek nieuws >>>>


16-09-2018
 
 
3e editie Profielloop Gemonde
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)