Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tweede editie Dommelcross
 

 

Tweede editie Dommelcross vindt plaats op 4 februari 2018.

“Deze hardloop cross moet definitief op de hardloop kalender!” Dat was een veel gehoorde kreet van de bijna 500 deelnemers vorig jaar.Dus heeft de organisatie opnieuw een heerlijke en volledig onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in Sint Michielsgestel, waar jong en oud aan kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

Programma
Naast een recreanten crossloop (6, 9 en 12 km) is er een uitdagend parcours voor de junioren. Voor alle kinderen van de basisschool is er bovendien een speciale Kidsrun op het startterrein van het zwembad Zegenwerp in Sint Michielsgestel. Deelname aan de Kidsrun is gratis!
De jongste deelnemers starten om 10.00u, gevolgd door de junioren. De recreanten beginnen vanaf 10.45u met de langere afstanden.

Een volledig programma overzicht is te vinden op www.dommelcross.nl en op Facebook.
Inschrijven

Vanaf 1 november is voorinschrijving via de website mogelijk. Voor de recreanten wedstrijden geldt een maximum aantal deelnemers! Dus wees op tijd! Meer informatie hierover op www.dommelcross.nl/inschrijven

Meer atletiek nieuws >>>>


20-10-2017
 
 
Dommelcross
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)