Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Profielloop te Gemonde 2017
 

 

Profielloop – Feest voor hardlopers, wandelaars én publiek

Hardlopers en wandelaars, recreatief en competitief, kunnen op 17 september hun hart luchten bij de tweede editie van de Profielloop te Gemonde. Maar liefst 5 verschillende parcoursen maken het evenement, dat vorig jaar door 2 scholieren als profielwerkstuk is georganiseerd, tot een geslaagd dagje uit, voor zowel deelnemers als publiek!

Als eerste zullen de kinderen om 10.30 de Kidsrun van 1 km afleggen, maar niet voordat er een gezamenlijke warming-up heeft plaatsgevonden, georganiseerd door stagairs van Gymnasium Beekvliet. Om 11.00 vertrekken de hardlopers van de grote rondes; 5.5 km en 10 km. Als alle hardlopers goed en wel weg zijn, gaan ook de wandelaars op pad om 11.10, eveneens leggen zij een afstand van 5.5 of 10 km af.

Op het start- en finishterrein, de parkeerplaats bij VV Irene, zal de slagwerkgroep van muziekvereniging Sint-Lambertus haar beste beentje voort te zetten om er, samen met DJ Jop Krijnen, ook een muzikaal feest van te maken. Toeschouwers kunnen vanaf het terras alle deelnemers aanmoedigen.
Inschrijven kan t/m 15 september via www.profielloop.nl en kan op 17 september bij het inschrijfbureau, u betaalt dan 1 euro extra. Inschrijfgeld is inclusief een kopje koffie/thee en vers fruit. Bij het inschrijven is, zolang de voorraad strekt, ook het Profielloop-shirt voor 12,50 euro te bestellen. Tot aan de start op 17 september 2017 bij VV Irene te Gemonde!05-09-2017
 
 
Profielloop – Feest voor hardlopers, wandelaars én publiek
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)