Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Obstacle Run 040FIT!
 

 

Obstacle Run 040FIT!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan in voor de 040FIT! Obstacle Run. Een parcours met uitdagende hindernissen die je niet zomaar zult overwinnen! De eerste editie van deze run zal plaatsvinden op maandag 17 april (2de paasdag) over een afstand van 3,5/7 of 10 km. Door deze keuze in afstand is de obstacle run geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen, ook niet-leden van 040FIT! Het ultieme doel is niet de winst, maar samen zorgen dat jullie de eindstreep halen!

Tickets

Tickets leden 040FIT!Ben je lid bij één van de vestigingen van 040FIT!? Schrijf je dan vanaf dinsdag 17 januari in aan de balie. Als lid van 040FIT! betaal je slechts € 15,- voor een ticket. Bepaal direct hoeveel km’s je wilt afleggen en met wie je samen deze uitdaging aangaat. Ook niet-leden van 040FIT! zijn welkom. Deze dienen zich wel via de webshop in te schrijven voor de 040FIT! Obstacle Run!
Early bird Tickets niet-leden 040FIT!

Schrijf jezelf online in voor de 040FIT! Obstacle Run. Doe je dit voor 16 februari? Dan betaal je slechts € 22,50 voor je ticket. Vanaf 16 februari betaal je € 30,- voor je ticket. Ben je er dus al zeker van dat je wilt gaan deelnemen aan de obstacle run? Inschrijven voor de early bird tickets voor niet-leden kan alleen online en is mogelijk al vanaf donderdag 19 januari. 

Meer atletiek nieuws >>>>


23-01-2017
 
 
Obstacle Run 040FIT!
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)