Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel Paasloop
 

 

Marvel organiseert op 2e Paasdag de Rabobank Paasloop

Marvel organiseert op 2e Paasdag de Rabobank Paasloop, een prestatieloop voor iedereen en een Rabobank Kidsrun voor kinderen van de basisschool.

Rabobank Paasloop, een recreantenloop voor iedereen vanaf 13 jaar
De Boxtelse Atletiekvereniging Marvel organiseert op maandag 17 april, 2e Paasdag de 41e editie van de Rabobank Paasloop. Het betreft een Kidsrun van 1 km. en een recreatieve Paasloop over maximaal 15 kilometer op een geheel verhard parcours met start en finish op de accommodatie van atletiekvereniging Marvel op sportpark Den Wielakker.

Het totale parcours bestaat uit vier ronden. De eerste ronde is 3,3 kilometer lang, en de drie overige ronden hebben een lengte van 3,9 kilometer. Het parcours voert de atleten langs de snelweg richting de wijk Oost, waar een grote lus wordt gemaakt.
Alleen bij de maximale afstand van 15 km. zijn ereprijzen te behalen voor de eerste drie aankomende mannen en vrouwen.

De Rabobank Paasloop trekt jaarlijks enkele honderden deelnemers uit de regio en daarbuiten naar Boxtel. De organisatie rekent ook in dit jaar weer op een massale deelname.

Voorinschrijven is mogelijk t/m 12 april via de website van AV Marvel, www.avmarvel.nl/paasloop.
Na-inschrijven is mogelijk op 2e Paasdag, maandag 17 april, vanaf 9.15 uur tot 15 minuten voor de start van de wedstrijd. Bij na-inschrijving kost de deelname € 1,00 extra. Het inschrijfbureau bevindt zich in het clubgebouw van AV Marvel op sportpark Den Wielakker, De Voetboog 24, 5283 WL Boxtel

Het startschot voor alle deelnemers zal gegeven worden om exact 10:30 uur. Voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar geldt dat de maximale afstand 1 ronde is (3,3 km).

Rabobank Kidsrun
Na het succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer, vooraf aan de Rabobank Paasloop, de Rabo Kidsrun georganiseerd. Deze loop over 1 kilometer is bestemd voor scholieren uit groepen 3 t/m 8 van de basisschool. Op 2e Paasdag kunnen zij zich inschrijven tot een kwartier voor de start.
De Rabo Kidsrun gaat om 10:00 uur van start, een half uur vóór de Rabobank Paasloop.
Deelname kost slechts 1 euro en begeleiders mogen (gratis) meelopen.

Alle deelnemers van de Rabobank Paasloop en Rabo Kidsrun ontvangen na afloop een herinnering.

Meer informatie via de website www.avmarvel.nl/paasloop.

Wilt u deze aankondiging op uw website en/of evenementenkalender plaatsen?
Wilt u deze info verspreiden onder uw trainers en lopers?

Met sportieve groet,
Wedstrijdorganisatiecommissie A.V. Marvel

Meer atletiek nieuws >>>>


06-03-2017
 
 
Marvel organiseert op 2e Paasdag de Paasloop
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)