Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

1e editie Obstacle Run Boxtel
 

 

Grote opkomst 1e editie Obstacle Run Boxtel

Na regen komt zonneschijn. De grond van recreatieplas de Langspier was zondagnacht veranderd in een drassige blubber dus alle ingrediƫnten voor een perfect parcours voor de eerste editie van de Obstacle Run. Ruim 400 deelnemers hadden deze dag ingeschreven om deel te nemen aan deze Obstacle run die in twee etappes werden gestart.

Om 9.30 uur en 12.30 uur werd er na een korte warming up het startsein gegeven, waarna de hardloopschoenen gaande weg het parcours van kleur veranderde. Om alle obstakels te nemen kosten het de meeste deelnemers het toch, bloed, zweet en tranen. Maar na dat de finish was bereikt was er maar 1 gedachte I DID IT en trots. Ook de organisatie was zeer te spreken over dit geweldig evenement dat uiteindelijk onder prachtig zonnig weer werd verlopen en het een grote opkomst opleverde.

Meer atletiek nieuws >>>>
Meer algemeen nieuws >>>>


17-04-2017
 
 
1e editie Obstacle Run Boxtel (09.30 uur)
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

17-04-2017
 
 
1e editie Obstacle Run Boxtel (12.30 uur)
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)