Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel
 

 

AV Marvel kennismaking met jeugdatletiek als teamsport

Atletiekvereniging Marvel organiseert op 24 september een evenement waar alle lagere school leerlingen kennis kunnen maken met de moderne atletiek. Onderdelen zijn sprinten, en hoogspringen, maar je ontdekt ook wat Vortex werpen inhoud!
Door de successen van hardloopster Daphne Schippers staat atletiek meer in de belangstelling. Ook bij de jeugd.

Toch zijn veel mensen nog onbekend met de atletiek als sport. De laatste jaren is de jeugdatletiek ook behoorlijk veranderd. De wedstrijdonderdelen voor de jeugd tot 12 jaar zijn gemoderniseerd en aan wedstrijden wordt in teamverband deelgenomen. De kinderen zijn hier enthousiast over. De wedstrijden heten Athletic Champs

Op 24 september kunnen kinderen van de lagere school kennis maken met de moderne atletiek. Het programma start om 13.45 en is om 16.30 afgelopen.
Aanmelden kan gratis via wedstrijdenjeugd@avmarvel.nl o.v.v. naam kind, school en geboortedatum.

Uiterlijk maandag 18 september.
Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.avmarvel.nl

Ook veel mogelijkheden voor volwassen lopers; beginners en gevorderden.
8 oktober staan 30 atleten van Marvel aan de start van de 10 km en halve marathon tijdens de marathon van Eindhoven. Dit zijn beginnende lopers, maar ook lopers met ervaring die zichzelf willen verbeteren. De deelname aan de wedstrijd is de finale van een speciaal trainingstraject voor dit event. Ook niet leden kunnen hier aan meedoen. Jaarlijks starten ook groepen beginnende lopers in een speciaal Start to Run traject. Maar beginnen kan ook altijd in een van de beginnersgroepen. Je kan een maand gratis kennismaken bij AV Marvel!

Meer atletiek nieuws >>>>


24-09-2017
 
 
AV Marvel.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)