Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Aftellen naar de eerste Dommelcross
 

 

Aftellen naar de eerste Dommelcross

Met nog enkele weken te gaan voordat het officiële startschot van de eerste Dommelcross plaatsvindt, zijn de organisatoren druk bezig met de laatste puntjes op de i.  Na een intensieve voorbereiding hebben zij alle vertrouwen in een geslaagde start van een mogelijke jaarlijkse crossloop.
Vanaf het begin was het doel van de vijf hardloopvrienden om niet alleen een uitdagende crossloop te organiseren over een 100 procent onverhard parcours, maar ook een aantrekkelijk evenement voor toeschouwers en bedrijven te creëren. Dit is vertaald in uitgebreide sponsoring mogelijkheden voor bedrijven en voor alle deelnemers en toeschouwers een gezellige start/finishlocatie midden in de natuur waar vanaf het gehele evenement te volgen is.

‘Wij zijn pas tevreden als we iedereen met een glimlach en sportieve voldoening het terrein zien verlaten’, zegt de organisatieteam.
Op Social Media is de Dommelcross niet onopgemerkt gebleven. Tijdens de voorinschrijving bleek al een brede interesse voor de Dommelcross. Niet alleen aanmeldingen uit de regio, maar ook vele inschrijvingen van ver daarbuiten heeft de organisatie al mogen ontvangen.
Deelnemen

De Dommelcross biedt een gevarieerd programma aan cross-lopen dwars door het mooie natuurgebied Zegenwerp in Sint Michielsgestel. Naast diverse afstanden voor recreanten zijn er ook meerdere afstanden voor Junioren. Voor alle kinderen van de basisschool is er bovendien een speciale Kidsrun, waaraan zij gratis kunnen deelnemen
.
Deelnemers kunnen zich tot en met 15 januari vooraf inschrijven via de website of ter plekke op zondag 5 februari. Voor toeschouwers geldt gratis toegang.

Op zondag 5 februari verandert het buitenterrein van zwembad Optisport in Sint Michielsgestel in een gezellige evenementenlocatie waar om 10.00u het eerste startschot zal klinken. Alle informatie over de eerste editie van de Dommelcross is na te lezen op www.dommelcross.nl

Auteur Marty van de Veerdonk
website www.dommelcross.nl
Meer atletiek nieuws >>>>


04-01-2017
 
 
Aftellen naar de eerste Dommelcross
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)