Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hardloopevenement in Gemonde
 

 

Duo organiseert profilloop als eindexamenopdracht

Een loopwedstrijd organiseren als eindopdracht voor school. David Mornout en Robin Bogers vonden het tijd om een hardloopevenement in Gemonde te organiseren en zo werd de Profielloop geboren: een verwijzing naar het profielwerkstuk en de onderkant van een schoen.

Wat kunnen de deelnemers verwachten?
Robin: Op 25 september is om 9 uur in het inschrijfbureau geopend, om half 11 begint de Kidsrun en om 11 uur begint de 5.5 en 11.5 km. Start en finish is bij VV Irene in Gemonde, Kaal Hoefsteeg 2.
David: Bovendien is er live muziek aanwezig en kunnen de deelnemers naderhand nog naborrelen in de kantine van VV Irene, als extra service is er kleed- en doucheruimte aanwezig.
Robin: Omdat wij leerlingen zijn van Gymnasium Beekvliet hebben we ook besloten om een Beekvliet Battle te organiseren. Dit houdt in dat leerlingen én leraren extra prijzen kunnen winnen.

Een hardloopevenement, niet zomaar een doorsnee Profielwerkstuk. Hoe zijn jullie op dit idee gekomen?
David: In Gemonde was nog geen hardloopevenement en zjin wel heel veel mooie hardlooproutes. Daarom hebben wij bedacht om hier een hardloopevenement te organiseren.
Robin De routes hebben we met zorg uitgezocht en we zijn er in geslaagd om een mooi afwisselend parcours te maken.

Hoe gaat het met de voorbereidingen?
Robin: Inmiddels hebben we al 140 inschrijvingen, een heel mooi aantal voor de eerste editie van de Profielloop. Uiteraard zijn er nog veel meer hardlopers welkom!
David: Wellicht wordt er ook nog een tweede editie van de Profielloop georganiseerd, mits er ook anderen bereid zijn om het evenement mee te organiseren.

Hoe kunnen deelnemers zich inschrijven?
Robin Voorinschrijving is mogelijk door het online formulier in te vullen, de link hier van is te vinden op www.facebook.com/profielloop2016 . Ook is het mogelijk om op 25 september in te schrijven. Deelname aan de Kidsrun kost 1 euro, deelname aan de 5.5 km kost 2,50 euro en deelname aan de 11.5 km kost 4,00 euro. Een klein bedrag voor een geslaagde dag!
David De parcoursen zijn grotendeels onverhard, en gaan door de prachtige natuur rondom Gemonde. Wij rekenen op een gezellige dag en een geslaagd profielwerkstuk!

Valt er ook nog wat te winnen?
Robin Jazeker, dankzij onze sponsoren zijn er meerdere leuke prijzen te winnen.
David Houd onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alles rondom de Profielloop.

Auteur David Monrout
Meer atletiek nieuws >>>>


25-09-2016
 
 
Hardloopevenement in Gemonde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)