Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hardloopevenement in Gemonde!
 

 

Eindelijk, een hardloopevenement in Gemonde!

Wij, Robin Bogers en David Mornout, organiseren op 25 september een hardloopevenement in het prachtige buitengebied van Gemonde! Wij zijn scholieren van Gymnasium Beekvliet en organiseren dit evenement als profielwerkstuk. Dit houdt in dat dit evenement onderdeel van ons examenprogramma is.
Het parcours is grotendeels onverhard en leidt u door de mooiste stukjes van Gemonde

. De 5.5 kilometer en de 11.0 kilometer hebben een eigen parcours, bovendien is er een Kidsrun voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het inschrijfgeld is laag, dankzij de vele hulp en sponsoren (1 euro voor de Kidsrun, 2,50 euro voor de 5.5 km en 4,00 euro voor de 11.0 km). Het evenement siert zich door haar toegankelijkheid en gezelligheid. Maar dit neemt niet weg dat er leuke prijzen te winnen zijn.
Wij hebben ons best gedaan om aan alles te denken om er een fantastische, sportieve dag van te maken. Tevens kunt u nagenieten van uw prestatie onder het genot van een gratis hapje en drankje.
U kunt zich alvast inschrijven door even een kijkje te nemen op www.facebook.com/profielloop2016 en dan naar het inschrijfformulier te gaan. Uiteraard kunt u zich ook nog inschrijven op de dag zelf, bij VV Irene in Gemonde.

Profielloop in het kort
Start en finish bij VV Irene, Kaal Hoefsteeg 2 te Gemonde.
Kleed- en doucheruimte aanwezig!
Programma
09.00 Inschrijfbureau geopend
10.30 Start Kidsrun (voor kinderen in de basisschoolleeftijd)
11.00 Start 5.5 km en 11.0 km
12.30 Prijsuitreiking van alle onderdelen

Auteur David Monrout
Meer atletiek nieuws >>>>


25-09-2016
 
 
Hardloopevenement in Gemonde!
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)