Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Duo organiseert profilloop als eindexamenopdracht
 

 

182 deelnemers aan de start van Profielloop Gemonde

Twee studenten David Mornout uit Gemonde en Robin Bogers uit Sint-Michielsgestel organiseerden een succesvolle profielloop in Gemonde. Een 182 volwassenen en kinderen stonden zondag 25 september te trappelen om onder prachtige weersomstandigheden het parcours af te leggen. Een veertigtal jeugdige lopers legden een tijdens de kidsrun een afstand af van 1 kilometer af met als winnaars Levi Scheutjens en Laura Janssen.

De grote groep deelnemers die zich hadden ingeschreven voor de 5.5 en 11 kilometer vertrokken ook vanaf het parkeerplaats van voetbalvereniging Irene onder feestelijke muziek. . De lopers liepen door het prachtige buitengebied dat Gemonde rijk is. De grote winnaar bij de heren 11 kilometer was Tony de Groot die in een tijd van 37 minuten en 23 seconden deze afstand aflegde. Bij de dames 11 kilometer was Janny Maas de snelste loper met een tijd van 48 minuten en 4 seconde.

Het was een geslaagde profielloop dat door deze twee studenten David Mornout uit Gemonde en Robin Bogers uit Sint-Michielsgestel, maar ook dankzij de vele vrijwilligers die deze dag mee hebben geholpen.

Alle uitslagen kunt u hier terugvindenMeer algemeen nieuws >>>>
Meer atletiek nieuws >>>>


25-09-2016
 
 
Duo organiseert profilloop als eindexamenopdracht
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)