Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Marvellous New Year
 

 

Marvellous New Year

Atletiekvereniging Marvel start het jaar sportief op zaterdag 3 januari met Marvellous New Year. Het evenement start om 18:30 uur met een sportief gedeelte. Er kan worden hardgelopen, gewandeld en voor de kids is er een hindernisbaan.

Op de atletiekbaan zullen vuurkorven en feestelijke verlichting aanwezig zijn. Het startschot zal om 18:30 uur gegeven worden door de 83-jarige Drewes van Kampen, de oud-trainer van Marvel die vlak voor de kerst na ruim 40 jaar gestopt is als trainer.

Om 19:30 zal in de kantine van Marvel de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. Voorzitter Willem van Zantvoort zal na zijn toespraak zoals gebruikelijk twee wisselbekers uitreiken. De Jan Peijnenburgbokaal is voor een vrijwilliger bij Marvel welke zich het afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet. De Winkelman Wisselbeker is er voor de junioratleet welke de grootste progressie heeft laten zien in 2014.

Meer altetiek nieuws >>>>


03-01-2015
 
 
AV Marvel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)