Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

48e editie van Don Quichotte Sparrenbosloop
 

 

48e editie van Don Quichotte Sparrenbosloop op 25 oktober 2015

Zondag 25 oktober vormt het landgoed Sparrenrijk in Boxtel het decor voor de 48e editie van de Don Quichotte Sparrenbosloop. Deze wedstrijd is traditioneel de start van het crossseizoen en trekt ieder jaar weer honderden atleten en recreatieve lopers naar Boxtel.

De brede rechte paden in landgoed Sparrenrijk vormen een ideaal parcours om het winterseizoen te beginnen. Later in het seizoen staan de zwaardere crossen met heuvels op het programma.
Atletiekvereniging Marvel ziet elk jaar weer honderden atleten aan de start verschijnen, verdeeld over de verschillende AU categorieën. Natuurlijk is er ook weer de recreantenloop, waarmee het programma op zondag 25 oktober om 10:30 uur begint. Deze recreantenloop staat voor iedereen open, jong en oud, wel of geen atleet. De deelnemers kunnen hun eigen afstand bepalen tussen 1500 en 7700 meter.
Na deze loop wordt er gestart met de officiële AU wedstrijden. Om 11.30 uur is de start van het hoofdnummer met de dames en heren senioren en de meisjes en jongens A en B junioren.
Vanaf 12.40 uur volgen de wedstrijden voor de meisjes en jongens C en D junioren en pupillen.
Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang in het inschrijfbureau bij de start.
Tot en met 22 oktober is het nog mogelijk om vóór in te schrijven via de website van atletiekvereniging Marvel: http://www.avmarvel.nl/sparrenbosloop/.

Landgoed Sparrenrijk is te vinden in Boxtel-Noord (afslag 25 van de A2). De ingang bevindt zich aan de Molenwijkseweg in Boxtel. Er is voldoende parkeergelegenheid bij recreatieplas de Langspier.

Auteur Hans Vorstenbosch
Meer AV Marvel nieuws >>>>


04-10-2015
 
 
48e editie van Don Quichotte Sparrenbosloop
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)