Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

39e editie AV Marvel Paasloop
 

 

Tony de Groot winnaar 39e editie AV Marvel Paasloop

Marvelatleet Tony de Groot heeft de 39e editie van de Rabobank Paasloop gewonnen. De Boxtelse atleet kwam na 51:16 min over de finish. Op de koude maandagochtend gingen om 10:00 de 35 kinderen van start voor de Rabo Kidsrun. Zij liepen 100o al dan niet begeleid door hun ouders.
Om 10:30 uur was het de tijd voor de recreanten en wedstrijdlopers.

Voor de wedstrijdlopers waren er vier ronden te lopen. De recreatielopers bepaalden zelf hoeveel ronden zij liepen. De Groot, lid van Marvel, ging meteen op kop. In de eerste ronde nog gezamenlijk met Freddy Dijk van Eindhoven Atletiek. Na ronde twee nam de Groot het initiatief en liep gestaag weg van de Eindhovense atleet. Op de finish had hij 45 seconden voorsprong. Winnares bij de dames werd Rian van Helvoirt uit Uden die net iets meer dan een uur nodig had.

Alle uitslagen

Bron AV Marvel
Meer AV Marvel atletiek nieuws >>>>


06-04-2015
 
 
39e editie AV Marvel Paasloop
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)