Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

38e paasloop
 

 

Robert van den Heuvel wint Rabobank Paasloop

Robert van den Heuvel heeft maandag 21 april de 38e editie de Rabobank Paasloop gewonnen . De atleet van AV Oss '78 liep de 15 km in een tijd van 53:53 min. Winnares bij de dames werd Rianne van der Burgt van GVAC in 1:01:25 uur.

De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte ter nagedachtenis van Wouter Weug die zondag als gevolg van een noodlottig ongeval om het leven is gekomen.

Om 10:00 uur werd er gestart 52 kinderen met de Rabo Kidsrun. Zij en hun eventuele begeleiders liepen 1000 meter. Om 10:30 uur was de start van de Rabobank Paasloop waarbij 206 deelnemers aan de start stonden. In de eerste ronde namen drie atleten de koppositie. Echter na de eerste ronde besloot Robert van den Heuvel afstand te nemen van de overige atleten en de koers zelf te maken. Arie van Houwelingen en Tony de Groot moesten hem laten gaan. Uiteindelijk zou Van den Heuvel zijn voorsprong tot meer dan een minuut uitbouwen. De strijd bij de dames was meteen beslist in het voordeel van Rian van de Burgt van GVAC. Zij werd op afstand gevolgd door de Udense Rian van Helvoort en de plaatselijke favoriete Janny Maas.


Bron AV Marvel
Meer AV Marvel atletiek nieuws >>>>


21-04-2014
 
 
38e paasloop
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)