Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel atleten in Lieshout
 

 

Podiumplaatsen bij de Oranjeloop voor AV Marvel atleten in Lieshout

Bij de dames 10 kilometer wist Janny Maas zondag 28 april met haar eerste sub veertiger de eerste plaats te bemachtigen. Een week eerder liet Maas in Oisterwijk al zien prima in vorm te zijn. Vandaag moest het neerzetten van haar besttijd van ver komen. Ondanks de zware vermoeidheid na afloop was Maas erg content met haar resultaat en het voortzetten van een prima reeks resultaten in 2013.
Mark Wagenaars bleef steken op enkele seconden boven z'n besttijd die enkele maanden geleden werd neergezet. Desondanks was het resultaat goed voor een derde plaats bij de heren 10 kilometer. Wagenaars moest na afloop erkennen dat het soepele lopen van de 5 kilometer een week eerder in Oisterwijk had plaatsgemaakt voor een moeizame race. Na afloop klaagden meerdere atleten over het feit dat het niet gemakkelijk was gegaan.
Peter Scheutjens, een week eerder nog goed voor een ultraloop van maar liefst 100 kilometer door het Limburgse heuvelland, stond aan de start van de Halve Marathon. Peter blijkt de kilometers goed te kunnen verteren getuige zijn verdienstelijke 27ste plaats bij de heren.

DAMES, 10 KILOMETER
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Bruto Netto
1 Janny Maas 76 Boxtel 39:48:00 39:48:00
HEREN, 10 KILOMETER
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Bruto Netto
3 Mark Wagenaars 73 Boxtel 38:45:00 38:45:00

 28-04-2013
 
 
Janny Maas
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)