Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

1e plaats voor AV Marvel puppilen/mini`s
 

 

Eerste plaats voor AVMarvel  pupillen C /mini’s

 


Zaterdag 9 juni was de pupillenwedstrijd bij de Keien in Uden. De pupillen C / mini’s van Marvel behaalden de eerste plaats. Het succesteam werd gevormd door Neeltje en Noor en werd aangevuld met kinderen van De Keien. Naast de bekende onderdelen zoals hoogspringen en sprinten, stond ditmaal ook hurk-hoogspringen op het programma.

Door het afhaken van het team uit Den Bosch bestond het pupillen B alleen uit Marvel-jongens. Zij behaalden een fraaie 4e plaats.

Het pupillen A team was een combinatieteam van Marvel en AV Oss 78. Ze behaalden een knappe 5e plaats. Ook voor deze jeugd was er een speciaal onderdeel toegevoegd: poolstok verspringen, wat het beste te vergelijken is met firljeppen.

Compliment voor de ouders die de kinderen begeleid hebben. Ze hebben een hele leuke en vermoeiende dag gehad!

 

Bron : Atletiek vereniging Marvel Boxtel
Meer AV Marvel nieuws >>>>

 


09-06-2012
 
 
AV Marvel
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)