Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Coopertest A.V Marvel
 

 

Derde gratis conditietest

Atletiekvereniging Marvel organiseert in 2013 weer vier maal een coopertest. De derde wordt gehouden op donderdag 5 september. De deelname staat open voor een ieder en is geheel gratis. U kunt u tot 5 minuten voor aanvang aanmelden in het clubgebouw op sportpark Den Wielakker.

Om 19:30 uur wordt er gestart met een warming-up door een gekwalificeerde trainer van Marvel, als u wilt kunt u ook hieraan deelnemen. Om 20:00 uur valt het startschot voor de 12-minuten durende test. Dit jaar worden de coopertesten gehouden op de kunststofatletiekaccommodatie op sportpark Den Wielakker.

Elke deelnemer ontvangt na afloop een formulier met daarop de behaalde prestatie en een tabel om het peil van uw conditie te meten.

 

 

Bron : Atletiekvereniging Marvel
Meer AV Marvel nieuws >>>>

05-09-2013
 
 
 
Atletiekvereniging Marvel uit Boxtel
 
 
 
Bekijk de archief foto`s >>>>

 

  

 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)