Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Gala Jacob Roeland Lyceun 2012
 

 

Gala Jacob Roeland lyceum

 

Jacob Roeland Lyceum stond zaterdag 23 juni weer in het middelpunt van de belangstelling door hun geslaagde binnen te halen met een gala met allerlei verschillende voertuigen.
Eenmaal in het jaar staat er een file vanaf hoogheem tot aan de Jacob roeland Lyceum om de studenten in de gelegenheid te stellen om met prachtig voertuig voor de laatste keer naar hun school te brengen.
De voertuigen varieerden van bulldozer tot aan een fiets die door de studenten zelf waren geregeld en bestuurd werden door ouders vrienden of bekenden die met trots hun geslaagde naar het examen gala feest brachten.
De geslaagden werden hartelijk ontvangen door het toegestroomde publiek die een glimp van alle prachtig gekleedde studenten.

 


23-06-2012
 
 
Gala Jacob Roeland lyceum 2012
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Ook Mooi Boxtel heeft foto`s gemaakt van dit evenement foto`s vindt u hier >>>>



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)