Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Start kaartverkoop Zittingsavonden en Jeugdzittingsavonden Ploegersland
 

 

Start kaartverkoop Zittingsavonden en Jeugdzittingsavonden Ploegersland

Liempde, 2 januari 2023 In Ploegersland zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de Zittingsavonden en voor de Jeugdzittingsavonden. Dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk De Serenade. Ook de kaartverkoop gaat anders, namelijk digitaal. Je hoeft dus niet meer in de rij te gaan staan. Wat niet is veranderd, is dat we topamusement brengen voor jong en oud!

Start kaartverkoop Zittingsavonden Ploegersland
De Zittingsavonden zijn dit jaar op 2, 3, 4 en 5 februari 2023. Omdat er in De Serenade minder zitplaatsen zijn, organiseren we vier voorstellingen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). En er is een extra voorstelling op zondagmiddag om 13.00 uur (zaal open vanaf 12.30 uur). Het thema dit jaar is: ‘Liemt en het dreigende dinges!’ Meer kunnen en willen we nog niet verklappen… Dus houd onze website en onze socials in de gaten!

Hoe kun je kaarten kopen?
De kaartverkoop is dit jaar dus digitaal en start dinsdag 17 januari 2023 om 19.00 uur. Je kunt kaarten kopen via de website van De Serenade: www.deserenade.nl. Een kaartje kost € 15,80. Dit is inclusief boekingskosten. Je kunt per keer maximaal 4 kaarten kopen en zelf je zitplaatsen selecteren.

Start kaartverkoop Jeugdzittingszittingsavonden
De Jeugdzittingavonden zijn dit jaar op 27 en 28 januari 2023 om 19.00 uur (zaal open vanaf 18.30 uur). Kaartverkoop voor deze avonden start dinsdag 10 januari 2023 vanaf 19.00 uur. Je kunt ook deze kaarten kopen via de website van De Serenade: www.deserenade.nl. Een kaartje kost voor volwassenen € 5,80 en voor kinderen € 1,80. De toegangsbewijzen zijn niet op stoelnummer. Volwassen hebben met een kaartje recht op een stoel. Voor de kinderen zijn er bankjes vooraan in de zaal.

 
 


02-01-2023
 
 
Start kaartverkoop Zittingsavonden en Jeugdzittingsavonden Ploegersland
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)