Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Gravin, Hofdame en Hofnar
 

 

CV Vivantjes nieuwe Gravin, Hofdame en Hofnar

Graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe Gravin, Hofdame en Hofnar. Gravin Evy Onze Gravin gaat door het leven als Evy Bekkers. Ze is 26 jaar oud en geboren en getogen in Ploegersland. Evy is een van de laatste Liempdenaartjes en is vereeuwigd op het monument aan het Raadhuisplein.

Na haar opleiding MBRT en haar specialisatie echografie aan de Fontys Hogeschool in Lampegat was ze voor haar werk verhuisd naar Leemput (Utrecht). Ze werkt daar als laborant in het Diakonessenhuis op de afdeling Radiologie. Echter kon ze de gezelligheid van het mooie Ploegersland niet missen en is daarom terugverhuisd naar Indegat zodat ze ieder feestje kan bijwonen. In haar vrije tijd doet Evy graag leuke dingen met vrienden. Ook vindt ze het leuk om een festival bij te wonen of een gezellig drankje te doen in de kroeg. Carnaval zit bij Evy in het bloed. Zo heeft Evy haar dansmoves al laten zien bij de Dansmariekes en is haar broer zelfs de Adjudant van Ploegersland. Onze gravin wordt vergezeld door: Hofdame Rosan Ook Rosan van der Pas is 26 jaar en geboren en getogen in Ploegersland. Rosan werkt momenteel als docent economie aan het ds. Pierson College in Oeteldonk. Naast lesgeven, blijkt ze zelf ook goed te kunnen leren want ze is onlangs geslaagd voor haar 1e graads bevoegdheid. Hiermee mag ze les geven aan 4e , 5e en 6e jaars havo en vwo-leerlingen.

Op zaterdag werkt ze vaak met haar vader op de markt in Rogstaekersstad (Weert), waar ze haar stem flink laat galmen voor de verkoop van diverse groenten. Met de stem en de danspasjes van Rosan zit het wel goed, want naast haar ervaring op de markt, was ze samen met Gravin Evy lid van de Dansmariekes. Met deze combinatie moet er wel veel gedanst en gezongen worden tijdens carnaval in Ploegersland. Hofnar Jelle Gravin Evy en Hofdame Rosan worden vergezeld door Hofnar Jelle de Beer. Jelle is 30 jaar, geboren in Indegat en sinds kort samenwonend met Hofdame Rosan in Ploegersland. In het dagelijks leven is Jelle zelfstandig makelaar bij RE/MAX. In deze rol ondersteunt hij niet alleen bij de ver- of aankoop van huizen maar geeft hij ook advies over hypotheken en verzekeringen. Jelle heeft in Indegat al carnavalservaring opgedaan als lid van de (jeugd)raad en hiermee hoopt hij klaar te zijn voor het carnavalsfeest in Ploegersland. Gelukkig houdt Jelle van (goede) muziek en heeft hij een gevoel voor flauwe humor. Dat zijn in ieder geval al twee belangrijke eigenschappen om Gravin Evy en Hofdame Rosan te helpen om er een onvergetelijke carnaval van te maken. Alaaf, en ‘Liemt, we zĂȘn ’t nog nie verleerd!

 
 


21-11-2022
 
 
Gravin, Hofdame en Hofnar.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)