Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Elluf Elluf Liemt is ’t (zeker) nie verleerd!
 

 

Elluf Elluf Liemt is ’t (zeker) nie verleerd!

Elluf Elluf Liemt: het jaarlijks terugkerende evenement om alvast stevig in de carnavalstemming te komen. Door carnavalszotten, voor carnavalszotten. Geen tickets van € 32,50, maar geheel gratis toegang. Geen dure line-up maar gewoon Lamme Frans, Vieze Jack en De Dorini’s knallend vanuit de boxen. En ook dit jaar weer in samenwerking met café De Durpsherberg. De eerste 111 bezoekers ontvangen de inmiddels traditionele Elluf Elluf pin.

Sinds 2017 viert Liempde op 11-11 ouwerwets Elluf Elluf. Na een onderbreking van twee jaar door Corona dit jaar dan eindelijk de vierde editie.In de visie van Elluf Elluf Liemt hoeft carnaval vieren niet zo moeilijk te zijn. Nodig Hofkapel de Kromploegers uit en geef ze een biertje in ruil voor wat muzikale klanken. Vraag DJ Double A een carnavalshit van vroeger af te wisselen met een hit van nu en je hebt al een geweldig feestje. Lekker laagdrempelig voor jong en oud. Dus trek op 11-11 je carnavalspak aan of kleed je in de blauw-gele kleuren van Ploegersland en kom gezellig naar de Durpsherberg.

Klokslag 23.11 uur zal de Elluf Elluf klok weer worden geactiveerd en kan het echte aftellen naar carnaval beginnen. De klok krijgt zoals elk jaar een prominente plek in het centrum van Liempde zodat iedereen kan zien hoe lang het nog duurt tot carnaval echt start.

Elluf Elluf Liemt, een blijvertje
Dit jaar valt 11-11 op een vrijdag en volgend jaar op zaterdag. Ideale dagen voor een (carnavals)feestje. Maar de organisatie heeft de overtuiging dat Elluf Elluf Liemt een blijvertje is. En dat is de eerste stap om de traditie Elluf Elluf Liemt vast te houden. Je vol overtuiging overgeven aan carnaval! Dus noteer alvast in je agenda voor de komende jaren:
Zaterdag 11-11-2023
Maandag 11-11-2024
Dinsdag 11-11-2025 etc.Elluf Elluf Liemt

Word lid van de Facebook-pagina https://www.facebook.com/EllufEllufLiemt/ en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes over Elluf Elluf Liemt.

 
 


26-10-2022
 
 
Elluf Elluf Liemt is ’t (zeker) nie verleerd!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)