Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 4 nieuwe Prins van Ploegersland
 

 

Tip 4 nieuwe Prins van Ploegersland

Op zaterdag 2 november wordt de nieuwe Prins van Ploegersland ge├»nstalleerd. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd om 20:30 uur bij t Hof in Liempde. Naar aanleiding van de eerste 3 tips zijn er al diverse namen binnen gekomen maar de vraag is of de goede naam er al tussen zit? Denkt u naar aanleiding van de nieuwe tip ook te weten wie de nieuwe Prins zal worden stuur uw vermoeden dan naar voorzitter@ploegers.nl en maak kans op 2 kaartjes voor de Zittingsavonden. 

Tip 4:
Onze nieuwe Prins wordt al overal gezien. Maar hij mag ook gezien worden! Hij heeft allesbehalve een radiohoofd. En.. Hij heeft zin in Carnaval, dat heeft hij ons beloofd. Geen verrassingen meer en alles is op de juiste plaats.

Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


24-10-2019
 
 
Tip 4 nieuwe Prins van Ploegersland
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)