Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 3 nieuwe Prins van Ploegersland
 

 

Tip 3 nieuwe Prins van Ploegersland

De nieuwe Prins van Ploegersland is druk bezig met de voorbereidingen van zijn Installatie en wordt steeds zenuwachtiger. Zal zijn naam geraden worden voordat hij op 2 november het podium van 't Hof in Liempde zal beklimmen? Denkt u te weten wie het is? Stuur dan uw antwoord  naar voorzitter@ploegers.nl en maak kans op 2 kaarten voor de Zittingsavonden van 2020.

Tip 3
Wij mogen jullie wel verklappen dat de nieuwe Prins een echte culinair genieter is. Eénmaal in het restaurant zijn de borden niet aan te slepen. Maar ook voor het eten van een lekkere amuse of een vette snack VERZET hij zich niet. Hij kent dan ook GEEN GENADE, krijgt een GELUKZALIGHEIDS gevoel en de nasleep ervan zien we later wel.

Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


15-10-2019
 
 
Tip 3 nieuwe Prins van Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)