Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ploegerrangfestival zondag 15 december in Ploegerspaleis
 

 

Ploegerrangfestival zondag 15 december in Ploegerspaleis

Liempde, 10 december 2019 - Zondagmiddag 15 december a.s. staat het Ploegerrangfestival op het programma in Ploegerspaleis Het Hof. 45 deelnemers - verdeeld over 15 acts - uit de groepen 3 tot en met 8 gaan een nummer playbacken.

Dit onder het toeziend oog van Jeugdprinsen Elin d’n Urste en adjudante Loes. Het Ploegerrangfestival begint om 13.30 uur in Ploegerspaleis Het Hof. Een deskundige jury beoordeelt de optredens. In elke categorie van de groepen 3-4, 5-6 en 7-8 komen drie winnaars. De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 24 en 25 januari 2020. Ook de winnaar van de ‘Vrolijke Noot’, gekozen door Gravin Demi, Hofdame Romy en Hofnar Guus van de Vivantjes, mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De ‘Vrolijke Noot’ is het meest carnavaleske optreden van het Ploegerrangfestival. Uiteraard verzorgen Jeugdprinses Elin d’n Urste en Adjudante Loes ook een optreden.

Het Ploegerrangfestival begint om 13.30 uur in Ploegerspaleis Het Hof, Nieuwstraat 43 in Liempde. De zaal gaat om 13.00 uur open. De activiteit zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. Iedereen is van harte welkom om de optredens te komen bewonderen.


Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


10-12-2019
 
 
Een van de optredens tijdens Ploegerrangfestival 2018.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)