Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nieuwe Prins van Ploegersland
 

 

Patrick van de Ven nieuwe Prins van Ploegersland

Liempde, 2 november 2019 - Op zaterdag 2 november 2019 is in Ploegerspaleis het Hof de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd. Z.D.H. Prins Bernardus d’n Urste zal samen met zijn Adjudant Harm komend seizoen de scepter over Ploegersland zwaaien. De spreuk voor komend seizoen luidt:

‘Laot Liemt zên, zo ês ‘nen eik en ’n ven’.

Z.D.H. Prins Bernardus d’n Urste heet in het dagelijks leven Patrick van de Ven. Zijn hele leven is hij al woonachtig in Ploegersland: geboren en getogen op Hezelaar en nu al enkele jaren gevestigd in de Kennedystraat. Hij woont samen met Peggy Vissers en samen hebben zij dochters Wies en Saar. Patrick heeft een eigen bedrijf: Van de Ven Schilderwerken en zijn hobbies zijn darten en vissen.

Adjudant Harm
Adjudant is dit jaar Harm Eijkemans met zijn partner Anne Bressers. Ook Harm heeft een eigen bedrijf (BHE Landbouwmachines) en Anne is eigenaar van Kapsalon Plein 6 in Liempde. Harm is bovendien actief lid van de vrijwillige brandweer in Boxtel. Samen hebben zij zoon Raff.

Laot Liemt zê’n zo ês ‘nen Eik en ’n Ven
Patrick en Harm zijn al vele jaren vrienden en omschrijven zichzelf als eenvoudige levensgenieters die wel houden van een feestje. Als heel Liempde zich op eenzelfde manier inzet voor familie, vrienden en leefgemeenschap als deze twee dan hebben we het goed voor elkaar. Oftewel: laat iedereen zijn zoals zij dan komt het goed! Adjudant Harm Eijkemans is de eik uit de spreuk en Z.D.H. Prins Bernardus is het ven.

De tips die dit jaar verspreid zijn om tot de naam van de nieuwe Prins te komen zijn door hem zelf opgesteld en bestonden uit favoriete muzieknummers van Z.D.H. Prins Bernardus d’n Urste. Zijn muzieksmaak loopt wijd uiteen en is voor hem een dankbaar onderwerp van gesprek. Het logo dat dit jaar symbool staat voor de regeerperiode van de prins bevat dan ook  alle elementen die zijn beschreven: een eik, een ven en een langspeelsplaat. Het lijkt een gezellig en muzikaal seizoen 2019-2020 voor de Ploegers te worden.

Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


02-11-2019
 
 
Patrick van de Ven nieuwe Prins van Ploegersland
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)