Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Opgave Ploegerrangfestival
 

 

Opgave Ploegerrangfestival

Elk jaar organiseert Prinsenvereniging De Ploegers het Ploegerrangfestival. Dit jaar zal het op zondagmiddag 15 december plaatsvinden. Hierbij mogen alle Ploegertjes van groep 3 tot en met 8 hun playback acts op het Ploegerspodium laten zien!

Dit onder het toeziend oog van Jeugdprinses Elin d’n Urste, Jeugdadjudante Loes en het Jeugdgevolg. De zaal is open vanaf 13.00 uur; start programma om 13.30 uur.

Een jury zal aanwezig zijn om de beste acts te selecteren voor de officiĆ«le Jeugdzittingsavonden op 24 en 25 januari 2020. Ook de winnaar van de ‘Vrolijke Noot’ mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De Vrolijke Noot gaat naar het meest carnavaleske nummer van de middag.
Om zeker te zijn van deelname, vul je via de website van De Ploegers (www.ploegers.nl) het deelnameformulier in en voeg je een MP3 muziekbestand toe. Het deelnameformulier is alleen geldig als het muziekbestand ook daadwerkelijk wordt meegestuurd. Uiterste inschrijfdatum: 25 november 2019.

Bijgevoegde foto’s zijn de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieĆ«n van het Ploegerrangfestival in 2018.

Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


19-11-2019
 
 
Opgave Ploegerrangfestival
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)