Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kaartverkoop Jeugdzittingsavonden De Ploegers
 

 

Kaartverkoop Jeugdzittingsavonden De Ploegers

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 vinden de Jeugdzittingsavonden plaats bij Ploegerspaleis Het Hof. Met als thema ‘De Liempdse Spelen’ staat weer een keur aan jeugdige artiesten garant voor een zeer gevarieerd programma met dans, muziek, toneel, zang, playback en sketches. Kaarten zijn te koop bij Cadeau & Drogist Liempde.

Ook tijdens de kaartverkoop op 13 januari voor de Zittingsavonden zijn kaarten voor de Jeugdzittingsavonden verkrijgbaar.
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 organiseert Prinsenvereniging De Ploegers wederom de Jeugdzittingsavonden in Ploegerspaleis Het Hof aan de Nieuwstraat 43 in Liempde. De Jeugdcommissie van de Ploegers heeft weer gezorgd voor een leuk en gevarieerd programma. De winnaars van het Ploegerrangfestival laten zich nogmaals van hun beste kant zien. Deze optredens worden afgewisseld met verrassende acts van jeugdige Liempdenaren op gebied van toneel, dans en muziek.

Alle kinderen van de basisschool hebben gratis toegang voor één van beide avonden. De gratis kaart geeft recht op een plaats op de banken voor in de zaal. Voor volwassenen en oudere kinderen bedraagt de entree € 5,00 per persoon.


Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


04-01-2020
 
 
Kaartverkoop Jeugdzittingsavonden De Ploegers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)