Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Gravin, Hofdame en Hofnar Ploegersland 2020
 

 

Graag willen wij u voorstellen aan ons nieuwe Gravin, Hofdame en Hofnar.

Gravin Demi.
Onze gravin gaat door het leven als Demi Schaeken. Zij is 21 jaar oud, maar wordt, dit 22e carnavalsseizoen, 22 jaar. Ze is geboren in Oeteldonk maar woont al haar hele leven in Ploegersland. Wellicht ken je Demi van haar werk bij de Coop. Naast haar werk volgt ze 1 dag in de week de opleiding Retailmanager in Lampegat, waar zij dit schooljaar hoopt te slagen. Onze gravin is nu regelmatig te vinden in de kroegen in Indegat, maar daar hopen wij deze carnaval verandering in te brengen.
Onze gravin komt uit een muzikale familie; haar vader is gitarist en haar moeder zingt in een koor. Onze gravin houdt van zingen; het liefst samen met haar zus Romy, die haar dit carnavalsseizoen gaat vergezellen.

Hofdame Romy.
Romy Schaeken is 19 jaar geleden geboren en getogen in Ploegersland. Zij werkt, net als onze gravin, bij de Coop en volgt 1 dag in de week de opleiding LeidinggevendeTeam aan het Koning Willem 1 College in Oeteldonk. Ze zingt graag de top-40 nummers, is dol op knutselen (dit kwam van pas bij het maken van de klompjes) en houdt van bakken (hier hopen we nog profijt van te hebben), maar het allerliefste plaagt ze haar moeder, waar ze ook erg goed in is.

Hofnar Guus.
Hofnar Guus Langelaan is al 1,5 jaar de vriend van Gravin Demi. Hij is 23 jaar geleden geboren in Oeteldonk en woont op kamers in Dwalmdam, waar hij een studie Geschiedenis volgt aan de Erasmus Universiteit.Guus houdt van boogschieten en van feestjes. Wij hopen dat hij deze twee hobby's niet gaat combineren gedurende dit carnavalsseizoen.


Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


17-11-2019
 
 
Gravin, Hofdame en Hofnar Ploegersland 2020
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)