Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnavalsglossy
 

 

Inwoners Ploegersland ontvangen zaterdag 8 februari Carnavalsglossy met Puzzelprijsvraag

De nieuwe carnavalskrant van PLoegersland is gereed. En hij mag weer gezien worden! Op vrijdag 7 februari a.s. wordt de Carnavalsglossy aangeboden aan Prins Bernardus d'n Urste, Adjudant Harm en aan Gravin Dewi, Hofdame Romy van de Vivantjes.

Vervolgens zal deze op zaterdagochtend 8 februari rondgebracht worden. Dit wordt gecombineerd met de verkoop van lootjes voor de loterij t.b.v. het Jeugdcarnaval. Dit jaar is er wederom een puzzelprijsvraag aan de Carnavalskrant toegevoegd, waarmee extra prijzen zijn te winnen.
Op zaterdagochtend 8 februari gaat een grote groep vrijwilligers van Prinsenvereniging De Ploegers en de Vivantjes vanaf 10 uur aan de slag om de Carnavalskrant rond te brengen in het gehele dorp. Huis-aan-huis wordt de glossy aangeboden. Tegelijkertijd worden er loten verkocht voor de loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Jeugdcarnaval in Ploegersland. Prins Bernardus d'n Urste en Adjudant Harm verrichten de trekking van deze loterij op Carnavalsmaandag. Prijzen bestaan uit geldbedragen, uitgekeerd in Op Liemt Gemunt-waardebonnen.

Extra puzzelprijzen

Bij de Carnavalskrant zit een formulier met fragmenten van advertenties die in de Ploegersglossy te vinden zijn. Gevraagd wordt de bijbehorende bedrijven te zoeken in de Carnavalskrant en te noteren op de achterzijde van het formulier. Lever het compleet ingevulde formulier vóór vrijdag 21 februari in bij Drogist Bewust Beter aan het Raadhuisplein. Met deze puzzelprijsvraag zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Instant camera met bijbehorend fotopapier, de tweede prijs een geldbedrag van € 75,00 en de derde prijs een bedrag van € 50,00. De geldbedragen worden uitgekeerd in Op Liemt Gemunt-waardebonnen.

Het trekken van de winnende formulieren uit de juiste inzendingen gebeurt op vrijdagmiddag 21 februari bij Drogist Bewust Beter door Prins Bernardus d'n Urste en Adjudant Harm.

Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


07-02-2020
 
 
Carnavalsglossy
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)