Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins en Prinsses verkiezing 2020
 

 

Prins Thijn d’n Urste en Prinses Karleen d’n Urste regeren over donseendjes

In partycentre Denziz werd het tweetal zondagmiddag 26 januari, onder toeziend oog van familie, vrienden en andere belangstellenden, gekozen door een deskundige jury. In totaal namen 15 leerlingen uit groep 7 en 8 van verschillende basisscholen uit Boxtel en Lennisheuvel deel aan de verkiezingen.

Tijdens de verkiezingsmiddag werd het publiek door de kandidaten getrakteerd op spetterende en enthousiaste optredens tijdens een buut, het zingen van een lied en improvisatie in een woordspel. De jury, bestaande uit Christiaan van Zoghel, Judith Willink van Echweil en oud-prinses Niki stond door het enthousiasme van alle deelnemers voor een moeilijke keuze. Uiteindelijk verkozen zijn Thijn, Karleen, Willemijn en Vera tot prins, prinses, adjudant en nar van Indegat.

Het prinselijk paar en gevolg zullen tijdens carnaval feesten en hossen in de Kwekpoel.
Vanaf nu zijn er Partypasssen is te verkrijgen bij Ring en Co in de Rechterstraat en bij de infobali van de Jumbo in winkelcentrum Oosterhof. Deze pas is goed voor vier avonden toegang tot de Kwekpoel en is voor 11 euro te koop.
Kijk op Facebook / Instagram of ga naar de www.kwekpoel.nl voor meer informatie.

Meer carnaval 2020 nieuws >>>>


26-01-2020
 
 
Prins Thijn d’n Urste en Prinses Karleen d’n Urste regeren over donseendjes
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)