Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ploegersland Carnavalsglossy
 

 

Inwoners Ploegersland ontvangen Carnavalsglossy met Puzzelprijsvraag

De nieuwe carnavalskrant van PLoegerskrant is gereed. En hij mag weer gezien worden! Nadat de Ploegersglossy vrijdag 15 februari werd aangeboden aan Prins Joost d’n Echte, Adjudant Tom, Graaf Jari en Rentmeester Koen van de Vivantjes, werd deze zaterdagochtend 16 februari rondgebracht in heel Liempde door een grote groep van zo’n 70 vrijwilligers. Dit werd gecombineerd met de verkoop van lootjes waarbij de opbrengst ten goede komt aan het Jeugdcarnaval. Nieuw dit jaar is een puzzel van advertentiefragmenten uit de Carnavalskrant waarmee mooie prijzen zijn te winnen.

De zittingsavonden waren nog niet achter de rug of vrijdag 15 februari j.l. werd in Ploegersland alweer de nieuwe Carnavalskrant gepresenteerd aan Prins Joost d’n Echte en Adjudant Tom en aan Graaf Jari en Rentmeester Koen van de Vivantjes. Dit vond plaats in Ploegerspaleis Het Hof.
Op zaterdagochtend 16 februari gingen vrijwilligers van Prinsenvereniging De Ploegers en de Vivantjes aan de slag om de Carnavalskrant rond te brengen in het gehele dorp. Huis aan huis werd de krant aangeboden. Tegelijkertijd werden er - zoals jaarlijks het gebruik is - loten verkocht voor de loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Jeugdcarnaval in Ploegersland. Prins Joost d’n Echte en Adjudant Tom verrichten de trekking van de loterij op Carnavalsmaandag tijdens het Loeriefoepen. Prijzen bestaan uit geldbedragen, uitgekeerd in Op Liemt Gemunt-waardebonnen.

Extra puzzelprijzen

Bij de Carnavalskrant zit een formulier met 48 fragmenten van advertenties die in de Ploegersglossy te vinden zijn. Gevraagd wordt de bijbehorende bedrijven te zoeken in de Carnavalskrant en te noteren op de achterzijde van het formulier. De compleet ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden bij Drogist Bewust Beter aan het Raadhuisplein. Met deze puzzel zijn geldprijzen van € 125,00, € 75,00 en € 50,00 te winnen. Het trekken van de winnende formulieren uit de juiste inzendingen gebeurt eveneens op Carnavalsmaandag door Prins Joost d’n Echte en Adjudant Tom.

Meer carnaval 2019 nieuws >>>>


21-02-2019
 
 
Ploegersland Carnavalsglossy
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)