Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins en Prinses verkiezing Indegat
 

 

Prins Victor d’n Urste en Prinses Pien d’n Urste regeren over donseendjes

In gemeenschapshuis de Rots werd het tweetal zondagmiddag, onder toeziend oog van familie, vrienden en andere belangstellenden, gekozen door een deskundige jury. In totaal namen 15 leerlingen uit groep 7 en 8 van verschillende basisscholen uit Boxtel en Lennisheuvel deel aan de verkiezingen.

Tijdens de verkiezingsmiddag werd het publiek door de kandidaten getrakteerd op spetterende en enthousiaste optredens tijdens een buut, het zingen van een lied en improvisatie in het spel ‘de doventolk’. De jury, bestaande uit afgevaardigden van Stichting Openbaar Carnaval Boxtel, C.V. De Walvisjes en de Knokkers, stond door het enthousiasme van alle deelnemers voor een moeilijke keuze. Uiteindelijk verkozen zij Victor Schellekens, Pien Toemen, Anne Doggen en Robin Krimp tot prins, prinses, adjudant en nar van Indegat.

Het prinselijk paar en gevolg zullen tijdens carnaval feesten en hossen in de Kwekpoel. Voor meer informatie over de activiteiten in de Kwekpoel kunt u zaterdag 23 januari tussen 11.00 en 15.00 uur terecht bij de promostands in het dorp (bij de Bruna) en in winkelcentrum Oosterhof. Hier is ook de Partypas te verkrijgen; deze pas is goed voor vier avonden toegang tot de Kwekpoel. De Partypas kost 7 euro en is tevens verkrijgbaar bij Ring & Go aan de Rechterstraat. Daarnaast is er een party pas met keykoord voor 7.50 verkrijgbaar.

Neem ook een kijkje op www.kwekpoel.nl voor de laatste informatie over het jeugdcarnaval in Boxtel en like ons op Facebook!

Auteur Bernadette Hoogakker


17-01-2016
 
 
Prins en Prinses verkiezing Indegat
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)