Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 4 nieuwe Prins Ploegersland
 

 

Tip 4 nieuwe Prins Ploegersland

Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Er was één inzender die de juiste inwoner van het Land van Ooit had geraden. Maar had hij of zij ook de juiste naam van de nieuwe Prins? Over 48 dagen zal dit bekend zijn. Blijf vooral inzenden. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Na drie cryptische tips is het tijd voor een meer concrete. Voor de vierde tip moet je in de historie van de Ploegers duiken. Onze nieuwe Prins heeft namelijk nauwe banden met de Ploegers. Is dit als medewerker? Misschien is hij wel een oud-lid. Of kun je op nog een andere manier verbonden zijn aan de Ploegers? Te concreet kunnen we hier niet in worden want dan zouden we de naam al bij voorbaat verraden.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.

Auteur :Henk Keijsers
Meer carnaval nieuws >>>>


11-09-2013
 
 
Tip 4 nieuwe Prins Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)