Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins Jochem d’n Urste en Prinses Kiki d’n Urste
 

 

Prins Jochem d’n Urste en Prinses Kiki d’n Urste regeren over donseendjes

In een bomvolle zaal in gemeenschapshuis de Rots werd het tweetal zondagmiddag gekozen door een deskundige jury. In totaal namen 15 leerlingen uit groep 8 van verschillende basisscholen uit Boxtel en Lennisheuvel deel aan de verkiezingen.

Alle deelnemers lieten zich op het podium van hun beste kant zien tijdens een buut, het zingen van een lied en een improvisatie optreden in het spel ‘de doventolk’. De jury, bestaande uit afgevaardigden van Stichting Openbaar Carnaval Boxtel, C.V. de Natneuzen en de Knokkers, stond door het enthousiasme van alle deelnemers voor een moeilijke keuze. Uiteindelijk gingen hun stemmen naar Jochem van der Broek (prins), Kiki Lavaleije (prinses), Iris Hacken (adjudant) en Jop van de Sande (nar).

Het prinselijk paar en gevolg zullen tijdens carnaval feesten en hossen in de Kwekpoel. Voor meer informatie over de activiteiten in de Kwekpoel kunt u zaterdag 15 februari tussen 11.00 en 15.00 uur terecht bij de promostand in het dorp (bij de Zwaanse brug). Hier is ook de Partypas te verkrijgen. Deze pas is goed voor vier avonden toegang tot de Kwekpoel en gratis entree op zondagmiddag.


Auteur Marloes Wittenberg
 


09-02-2014
 
 
Prins Jochem d’n Urste en Prinses Kiki d’n Urste
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)