Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

CV Vivantjes nieuwe Gravin en Rentmeester
 

 

CV Vivantjes nieuwe Gravin en Rentmeester:Gravin Dille

Onze Gravin gaat door het leven als Dille van der Eerden. Dille is geboren op 11 november 1993 in Oeteldonk en ze woont al haar hele leven in Ploegersland. Momenteel is Dille bezig met de opleiding tot kraamverzorgster en in de avonduren werkt zij bij ‘t Stuifhuis. In haar vrije tijd treedt Dille graag op bij toneelvereniging ’t Liempds stukske.

Dille heeft een carnavaleske achtergrond:
vroeger zat zij namelijk bij de jeugdraad en bij de dansmariekes. Haar broertje is tevens Jeugdadjudant geweest en haar vader Prins van Ploegersland.

Onze Gravin zal vergezeld worden door: Rentmeester Gerben
Rentmeester Gerben is beter bekend als Gerben van Weert. Gerben is geboren op 22 september 1991 in Oeteldonk. Onze Rentmeester is woonachtig in Indegat. Gerben heeft de opleiding sportinstructeur overheidsberoepen afgerond en hij werkt momenteel als fitnessinstructeur bij Tiga. In zijn vrije tijd voetbalt hij bij ODC 8 in Indegat.

Hofnar Wout-Jan
Het was natuurlijk aan onze Gravin Dille om een hofnar uit te zoeken. Aan Wout-jan de eer om deze taak dit seizoen te vervullen. Wout-Jan is een collega van Dille en is de vicevoorzitter van De Vivantjes. Hij zal Gravin Dille en Rentmeester Gerben gaan begeleiden.

Alaaf en onthoud… “As ge d’n aor(d) mar het!”

 

Auteur Barry van de Sande/Roy Bartels


17-11-2013
 
 
Gravin en Rentmeester:Gravin Dille
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)